Home

Putters international verhuisbedrijf Offerte aanvragen

Home

Internationale verhuizingen: dat is de specialisatie van Putters International. Sinds de oprichting in 1923 levert Putters International kostenefficiënte verhuisdiensten, zowel binnen België als internationaal, inclusief inpakdiensten, dedouanering, transport, uitpakdiensten, behandeling en opslag.

Putters International is lid van het Harmony Relocation netwerk, een globaal netwerk van zelfstandige internationale verhuisbedrijven. De leden zijn vooral zelfstandige verhuisbedrijven, die sinds generaties ervaring hebben opgebouwd in de verhuissector. Het is een netwerk van toegewijde partners, samengebracht in een globale en solide infrastructuur, ondersteund door geavanceerde technologie, een ISO-getest kwaliteitssysteem en toonaangevende duurzaamheidscriteria.

www.harmonyrelo.com

Internationale verhuizingen

Putters International is een toonaangevend bedrijf op het vlak van internationale verhuizingen van en naar België. Met onze diensten helpen we zowel internationale bedrijven die hun medewerkers naar het buitenland zenden voor bepaalde opdrachten, als diplomatiek personeel en particuliere klanten die zich in een ander land wensen te vestigen.

Lees meer

Verhuizingen binnen België

Naast verhuizingen naar en van het buitenland kan Putters International u ook bijstaan bij een verhuis binnen België. We bieden dezelfde uitgebreide verhuisdiensten aan en u kunt rekenen op een even vlotte service.

Lees meer

International Move Management

Naast internationale verhuizingen van en naar België verzorgt Putters ook internationale verhuizingen van en naar eender welke locatie in de wereld, zonder dat België eraan te pas komt.

Lees meer
Close