Corporate move

Putters international verhuisbedrijf
Storage putters

Verhuizingen van werknemers of expats

Bij Putters International hebben we een jarenlange ervaring in het verhuizen van expats en werknemers over de hele wereld.

België hecht veel belang aan de aanwezigheid van bedrijfszetels en stelt alles in het werk om deze aan te trekken. Als gevolg daarvan is ons land de thuisbasis van vele Europese en regionale hoofdkantoren van multinationale ondernemingen van over de hele wereld. Brussel is een van de belangrijkste expatsteden van Europa geworden, waar veel mensen van verschillende nationaliteiten wonen.

De positie van Brussel in deze bedrijfsomgeving stelde Putters in staat een jarenlange ervaring op te bouwen in het verhuizen van werknemers en expats van en naar verschillende landen. Onze aansluiting bij uiteenlopende verhuisverenigingen zorgt voor gekwalificeerde, betrouwbare partners wereldwijd.

Als allround internationaal verhuisbedrijf biedt Putters lokale, intra-Europese, langeafstands- of intercontinentale verhuisdiensten van hoge kwaliteit via wegtransport, zeevaart of luchtvervoer, gecoördineerd door ervaren professionals.

Met trots bieden wij een complete reeks oplossingen voor verhuisbeheer en een persoonlijke service gekenmerkt door innovatieve technologie. We onderhouden sterke contacten in de sector en hanteren milieuvriendelijke methoden en middelen.

Ons kantoor in België voldoet aan de FIDI/FAIM-normen, wat betekent dat we werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen in onze sector, zoals wordt bevestigd door de vele uitstekende recensies van klanten.

Putters is uw beste keuze en biedt concurrerende prijzen door te focussen op de verwachtingen van de klant. Ons uitgebreide team van ervaren professionals zal u bijstaan en begeleiden tijdens het gehele verhuisproces. Wij verzorgen deur-tot-deur verhuizingen, ongeacht het land van herkomst of de bestemming, inclusief:

  • Flexibele, op maat gemaakte en all-inclusive deur-tot-deur-diensten via zeevervoer, luchtvaart of wegtransport
  • Overleg en advies over douane- en export-/importprocedures die van land tot land verschillen
  • Allriskverzekering via betrouwbare Europese verzekeraars
  • Auto- en voertuigtransport met advies over voertuigspecificaties en invoerbeperkingen
  • Hoogwaardige service op basis van persoonlijke en specifieke transportoplossingen of goedkopere oplossingen op basis van geconsolideerd zee- of wegtransport indien gewenst
  • Opslagdiensten voor permanente of tijdelijke opslag
  • Diverse extra verhuisgerelateerde diensten zoals handyman services, assistentie van derden voor kunstwerken of voorwerpen die gespecialiseerde aandacht vereisen, waaronder piano’s en kluizen, assistentie bij het vervoer van huisdieren, assistentie bij BTW-teruggave, etc.
Close