Diplomatic move

Putters international verhuisbedrijf
Storage putters

Diplomatieke verhuizingen over de hele wereld

Bij Putters International hebben we een jarenlange ervaring in het verhuizen van diplomaten over de hele wereld.

Doorheen de jaren hebben wij onze diplomatieke expertise verworven door talrijke diplomaten van en naar verschillende landen over de hele wereld te verhuizen. Onze hoofdzetel is gevestigd in de buurt van Brussel, het hart van Europa en een van de belangrijkste diplomatieke steden ter wereld.

Brussel is een belangrijk centrum voor de internationale politiek en de thuisbasis van tal van internationale organisaties, politici, diplomaten en ambtenaren. Bovendien is het de hoofdstad van de Europese Unie en het hoofdkwartier van de NAVO. Ook zijn hier een aantal belangrijke EU-instellingen gevestigd en zijn er veel diplomatieke missies gelokaliseerd in de buurt.

De prominente positie van Brussel in deze diplomatieke omgeving stelde Putters in staat een jarenlange ervaring op te bouwen in het verhuizen van diplomaten van verschillende missies, instellingen en ambassades naar en vanuit verschillende landen.

Onze sector zal zelden door particuliere of zakelijke klanten worden gevraagd om een verhuizing uit te voeren naar Harare, Asuncion of Yangon (gebruikelijke bestemmingen voor diplomaten), maar bij Putters beschikken we over de nodige expertise om dergelijke verhuizingen uit te voeren. Zelfs naar of vanuit uitdagende landen zoals Irak, Soedan of Honduras.

Ons kantoor in België voldoet aan de FIDI/FAIM-normen, wat betekent dat we werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen in onze sector, en onze aansluiting bij verschillende verhuisverenigingen zorgt voor gekwalificeerde, betrouwbare partners wereldwijd.

Putters is uw beste keuze en biedt concurrerende prijzen door te focussen op de verwachtingen van de klant. Ons uitgebreide team van ervaren professionals zal u assisteren en begeleiden tijdens het gehele verhuisproces. Wij verzorgen alle aspecten bij het verhuizen van diplomaten, ongeacht het land van herkomst of de bestemming, inclusief:

  • Flexibele, op maat gemaakte en all-inclusive deur-tot-deur-diensten via zeevervoer, luchtvaart of wegtransport
  • Overleg en advies over douane- en export-/importprocedures die van land tot land verschillen
  • Allriskverzekering via betrouwbare Europese verzekeraars
  • Auto- en voertuigtransport met advies over voertuigspecificaties en invoerbeperkingen
  • Hoogwaardige service op basis van persoonlijke en specifieke transportoplossingen of goedkopere oplossingen op basis van geconsolideerd zee- of wegtransport indien gewenst
  • Opslagdiensten voor permanente of tijdelijke opslag
  • Diverse extra verhuisgerelateerde diensten zoals handyman services, assistentie van derden voor kunstwerken of voorwerpen die gespecialiseerde aandacht vereisen, waaronder piano’s en kluizen, assistentie bij het vervoer van huisdieren, assistentie bij BTW-teruggave, etc.
Close