Internationale verhuizingen

Putters international verhuisbedrijf Offerte aanvragen

Internationale verhuizingen

Putters International is een toonaangevend bedrijf op het vlak van internationale verhuizingen van en naar België. Met onze diensten helpen we zowel internationale bedrijven die hun medewerkers naar het buitenland zenden voor bepaalde opdrachten, als diplomatiek personeel en particuliere klanten die zich in een ander land wensen te vestigen.

Offerte aanvragen
Opslag

Cijfers vorig jaar

Aantal verhuizingen per continent

721

Europa

325

Azië

650

Noord Amerika

80

Zuid Amerika

95

Oceanië

125

Africa

Putters International Moving Company world map

Offerte en inspectie voor internationale verhuizingen

Verhuizen naar een ander land is niet iets wat je doet zonder degelijke voorbereiding. Daarom biedt Putters International vooraf een inspectieservice aan om de specifieke verwachtingen te bepalen en eventuele risico’s bij de verhuis in te schatten. Op basis van dit technisch overzicht werken we een gedetailleerde en duidelijke offerte uit, zonder verrassingen op het einde van de rit. Onze inspecteurs geven advies over te verwachten transittijden, specifieke inpakvereisten, verzekeringen en douaneformaliteiten in het land van bestemming. Deze technische inspectie neemt ongeveer een uur in beslag, afhankelijk van de omvang van de woning, en laat ons toe een nauwkeurige offerte op te stellen.

Wanneer u slechts een beperkt volume te verhuizen hebt, kunnen we een telefonische enquête afnemen of bezorgt u ons de nodige informatie via het contactformulier of de Self Survey met inventaris tool. (zie Contact)

Offerte aanvragen

Verhuisdiensten bij vertrek

Inpakken voor een internationale verhuizing kan erg tijdrovend en stressvol zijn. Daarom biedt Putters International u een volledige inpakservice aan. De verhuizers en inpakkers van Putters International zijn niet voor niets experts in verhuizingen: ze kregen een grondige opleiding in ons bedrijf zelf en gebruiken specifieke materialen om uw bezittingen te beschermen en veilig naar de nieuwe locatie te brengen.

Uw inboedel wordt ook met het juiste materiaal veilig in container of vrachtwagen geladen. De toegewijde administratieve medewerkers in het kantoor van Putters treffen alle voorbereidingen voor de dedouanering, zodat er geen problemen zijn met de instanties op de bestemming.

 

 

  

Offerte aanvragen

Internationaal verhuistransport

Internationaal verhuistransport

Luchtvrachtdiensten zijn mogelijk naar elke bestemming. Het is de snelste transportwijze bij internationale verhuizingen, meer in het bijzonder voor een klein deel van de inboedel dat u onmiddellijk nodig hebt bij aankomst op de nieuwe locatie. Deze vorm van transport wordt over het algemeen niet gebruikt voor grotere partijen, omdat het ook de duurste is. Putters International organiseert verhuizingen over de weg naar elke Europese bestemming, via een speciaal transport of combinatievervoer.

Voor overzeese bestemmingen laden we de verhuisgoederen in een (exclusieve) container van 20’ of 40’. De container wordt verzegeld en naar de haven van bestemming verscheept. Voor kleinere volumes kunnen we ook een groepage-oplossing aanbieden, waarbij de container wordt gedeeld met andere klanten. In dit geval laden we de inboedel eerst in houten kisten, die vervolgens in de stalen container worden geplaatst.

Terwijl de verhuisgoederen onderweg zijn, houdt Putters International u op de hoogte over het verdere verloop van de verhuizing. We zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Offerte aanvragen

Verhuisdiensten op bestemming

Eens de zending is aangekomen op de nieuwe bestemming zal Putters International de inklaring en levering coördineren, en alle nodige documenten in orde brengen. We zorgen ervoor dat de inboedel netjes in uw nieuwe woning wordt afgeleverd. De verhuizers plaatsen alles in de juiste kamers volgens uw instructies.  

Als u ook uitpakdiensten hebt aangevraagd, pakken we alle dozen zorgvuldig uit en plaatsen de inhoud waar u dat wenst.

Offerte aanvragen
Close