Verhuizingen binnen België

Putters international verhuisbedrijf Offerte aanvragen

Verhuizingen binnen België

Naast verhuizingen naar en van het buitenland kan Putters International u ook bijstaan bij een verhuis binnen België. We bieden dezelfde uitgebreide verhuisdiensten aan en u kunt rekenen op een even vlotte service.

Verhuizing woning

Bij Putters International weten we dat uw huis niet zomaar een huis is, het is uw thuis. We begrijpen dat uw bezittingen niet zomaar dingen zijn, het zijn herinneringen, kostbaarheden die u zorgzaam hebt uitgezocht. Elke verhuizing is verschillend en het is een grote stap in uw leven. Onze specialisten organiseren uw hele verhuis, tot in het kleinste detail, van het inpakken tot het uitpakken van uw inboedel en meubelen, of u nu verhuist naar een huis, appartement of villa.

Verhuizing kantoor

Verhuizingen van een kantoor of bedrijf vereisen een nauwgezette en efficiënte aanpak. U wilt geen kostbare tijd verliezen tijdens de verhuis van een kantoor, uw doel is zo snel mogelijk terug aan het werk zijn. Ook voor een kantoorverhuizing bieden we een vlotte service aan. Onze expert zal naar het kantoor komen om een inschatting te maken van het werk, en een nauwkeurige planning en offerte opstellen.

Opslag
Close