Over ons

Putters international verhuisbedrijf Offerte aanvragen

Over ons


Bedrijf

Putters International specialiseert zich in internationale verhuizingen. Sinds de oprichting in 1923 levert Putters International kostenefficiënte verhuisdiensten, zowel binnen België als internationaal. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale verhuisbedrijven in België.

Partners en accreditaties

Harmony Relocation netwerk

Putters International is lid van het Harmony Relocation Netwerk, een globaal netwerk van zelfstandige internationale verhuisbedrijven. De leden zijn vooral familiebedrijven, die sinds generaties ervaring hebben opgebouwd in de verhuissector. Het is een netwerk van toegewijde partners, samengebracht in een globale en solide infrastructuur, ondersteund door geavanceerde technologie, een ISO-getest kwaliteitssysteem en toonaangevende duurzaamheidscriteria.

 

FIDI, wereldwijde alliantie van verhuisbedrijven

FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuisbedrijven. FIDI is sinds haar oprichting in 1950 toonaangevend in het kwaliteitsdenken in de internationale verhuiswereld. Het internationale netwerk bestaat uit meer dan 500 verhuisbedrijven die zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit. De leden moeten voldoen aan strenge toelatingsvoorwaarden, zowel operationeel, financieel als administratief. Jaarlijks komen de leden bij elkaar om de onderlinge samenwerking te verbeteren en gezamenlijk te werken aan de verbetering van de wereldwijde kwaliteit in verhuizen. Uitsluitend de beste internationale verhuisbedrijven maken deel uit van FIDI. De FIDI-leden werken samen om elke internationale verhuizing tot een succes te maken. Hiertoe is het FIDI FAIM-certificaat ontwikkeld, de hoogte kwaliteitsnorm in de wereld van internationale verhuizingen. Er worden audits uitgevoerd door Ernst & Young, enkel topbedrijven kunnen dit certificaat behalen.

IAM International Association of Movers

De International Association of Movers vertegenwoordigt ruim 2.000 bedrijven in meer dan 170 landen. Het doel is het samenbrengen van de leden tijdens internationale congressen om de samenwerking te bevorderen op het vlak van verhuizingen, verscheping, logistiek en aanverwante diensten. De IAM staat voor sterkte, vertrouwen, diversiteit, ethiek en betrouwbaarheid.

Close