Private move

Putters international verhuisbedrijf
Storage putters

Privéverhuizingen over de hele wereld

Bij Putters International hebben we een jarenlange ervaring in het verhuizen van particuliere klanten over de hele wereld.

Zoals de meeste hoofdsteden heeft ook Brussel een multicultureel landschap. Als gevolg daarvan telt de stad vele nationaliteiten van over de hele wereld die om
uiteenlopende redenen in ons land verblijven. Vele Belgen emigreren om persoonlijke redenen naar verschillende landen, terwijl andere families na hun
verblijf in ons land naar huis terugkeren.

De positie van Brussel in deze multiculturele omgeving stelde Putters in staat om een jarenlange ervaring op te bouwen in het verhuizen van families van en naar verschillende landen. Onze aansluiting bij diverse verhuisverenigingen zorgt voor gekwalificeerde, betrouwbare partners wereldwijd.

Als allround internationaal verhuisbedrijf biedt Putters lokale, intra-Europese, langeafstands- of intercontinentale verhuisdiensten van hoge kwaliteit via wegtransport, zeevaart of luchtvervoer, gecoördineerd door ervaren professionals.

Met trots bieden wij een complete reeks oplossingen voor verhuisbeheer en een persoonlijke service gekenmerkt door innovatieve technologie. We onderhouden sterke contacten in de sector en hanteren milieuvriendelijke methoden en middelen.

Ons kantoor in België voldoet aan de FIDI/FAIM-normen, wat betekent dat we werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen in onze sector, zoals wordt
bevestigd door de vele uitstekende recensies van klanten.

Putters is uw beste keuze en biedt concurrerende prijzen door te focussen op de verwachtingen van de klant. Ons uitgebreide team van ervaren professionals zal u bijstaan en begeleiden tijdens het gehele verhuisproces. Wij verzorgen deur-tot-deur verhuizingen, ongeacht het land van herkomst of de bestemming, inclusief:

  • Flexibele, op maat gemaakte en all-inclusive deur-tot-deur-diensten via zeevervoer, luchtvaart of wegtransport
  • Overleg en advies over douane- en export-/importprocedures die van land tot land verschillen
  • Allriskverzekering via betrouwbare Europese verzekeraars
  • Auto- en voertuigtransport met advies over voertuigspecificaties en invoerbeperkingen
  • Hoogwaardige service op basis van persoonlijke en specifieke transportoplossingen of goedkopere oplossingen op basis van geconsolideerd zee- of wegtransport indien gewenst
  • Opslagdiensten voor permanente of tijdelijke opslag
  • Diverse extra verhuisgerelateerde diensten zoals handyman services, assistentie van derden voor kunstwerken of voorwerpen die gespecialiseerde aandacht vereisen, waaronder piano’s en kluizen, assistentie bij het vervoer van huisdieren, assistentie bij BTW-teruggave, etc.
Close